Uzbuna – nove eksplozije; Napadnuti su?

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 22:12

Uzbuna – nove eksplozije; Napadnuti su?

Izraelska vojska saopštila (IDF) je večeras da je aktivirana vazdušna uzbuna u severnom izraelskom gradu Meistar na Golanskoj visoravni u blizini sa Sirijom.

IDF navodi da je uzrok alarma zasad pod istragom, preneo je "Tajms of Izarel", koji je, međutim, naveo naslov da su tri rakete ispaljene ka Izraelu, a da je jedna pala na zemlju.

Mediji na jevrejskom jeziku navode da su bar dve rakete ispaljene iz Sirije, a lokalni stanovnici su naveli da su čuli eksplozije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zasad nema izveštaja o povređenima ili materijalnoj šteti.

"Džeruzalem post" takođe navodi da je reč o tri rakete ispaljene ka Izraelu, a IDF navodno uzvraća paljbom ka Siriji kao odgovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SIRIJA IZVELA RAKETNI NAPAD NA IZREAL Ispaljena tri projektila, aktivirana vazdušna uzbuna

Izvor: Blic, 08.Apr.2023

Izraelska vojska saopštila (IDF) je večeras da je aktivirana vazdušna uzbuna u severnom izraelskom gradu Meistar na Golanskoj visoravni u blizini sa Sirijom. IDF navodi da je uzrok alarma zasad pod istragom, preneo je "Tajms of Izarel", koji je, međutim, naveo naslov da su tri rakete ispaljene ka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.