Uz pomoć Rusa oslobođeno pet gradova u Siriji

Izvor: B92, 11.Okt.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uz pomoć Rusa oslobođeno pet gradova u Siriji"

Sirijska vojska oslobodila je pet gradova u provinciji Hama uz pomoć ruskih vazdušnih napada, saopštili su sirijski zvaničnici za ruske medije.

“Napredovanje sirijskih trupa počelo je nakon ruskih akcija. Kao rezultat toga, ubijeno je desetine terorista, dok su drugi pobegli“, izjavili su zvaničnici sirijske vojske, prenosi “Sputnjik“.

Kako se navodi, trenutna akcija sirijske vojske je približavanje granicama provincije Idlib na severu zemlje, koja je skoro u potpunosti pod kontrolom pobunjenika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uz pomoć Rusa oslobođeno pet gradova u Siriji

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2015

Sirijska vojska oslobodila je pet gradova u provinciji Hama uz pomoć ruskih vazdušnih napada, saopštili su sirijski zvaničnici za ruske medije...“Napredovanje sirijskih trupa počelo je nakon ruskih akcija. Kao rezultat toga, ubijeno je desetine terorista, dok su drugi pobjegli“, izjavili su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.