UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Uhvatili sirijskog vojnika pa se raspravljali kako da ga ubiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Uhvatili sirijskog vojnika pa se raspravljali kako da ga ubiju!

Strava i užas se nastavljaju u Hami

Na najnovijem video snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Tviter, teroristi koji su upali na severnu periferiju Hame, zarobili su nekoliko sirijskih vojnika, kojima su po svemu sudeći sudili "po kratkom postupku" i bez milosti.

#Syria #Hama #NorthernHama Terrorist in vid were saying they wanted to Behead this #SAA #SyrianArmy Soldier - Someone shoots him prematurely pic.twitter.com/yyIiNbrNk9

— Ivan Sidorenko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@IvanSidorenko1) March 22, 2017

Džihadisti su se kao što se na videu jasno može primetiti svađali oko toga da li da jadnog vojnika obezglave ili upucaju. I dok je jedan od njih uzeo nož da jadnom čoveku presudi, drugi su ga preduhitrili i sirijskom vojniku presudili mecima.

Foto: Profimedia

Na žalost, veliki broj sirijskih vojnika je stradao u borbama kod Hame, a pojavile su se informacije da su džihadisti izvršili pokolj nad civilima, ženama i decom hrišćanske i alevitske vere.

Vesti iz Sirije i Iraka možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.