U sukobima u Damasku oštećena RUSKA ambasada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2017, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sukobima u Damasku oštećena RUSKA ambasada!

Sirijski pobunjenici pokrenuli su juče ofanzivu i stigli do starog dela Damaska

Ruski ambasador u Siriji Aleksandar Kinščak izjavio je da je jedna od zgrada ruske ambasade u Damasku oštećena u sukobima između sirijskih vladinih i opozicionih snaga, javila je danas ruska agencija Ria.

Russian ambassador to Syria says Damascus clashes damaged embassy building https://t.co/G2mC161dgC pic.twitter.com/qMrHO6XCJE

— Kanwal Pathani (@kanwalpathani) March >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20, 2017

- Imamo zgradu koju povremeno koristimo nedaleko od epicentra jučerašnjih sukoba -  rekao je Kinščak i dodao da su u sukobima oštećeni prozori na zgradi ambasade, preneo je Rojters.

Syrian army and rebels fight fiercely in northeast Damascus https://t.co/LrTZtF8DHK

— mbatrade (@mbatrade) March 20, 2017

Sirijski pobunjenici pokrneuli su juče ofanzivu i stigli do starog dela Damaska, na koju su vladine snage uzvratile intezivnim bombardovanjem.

Ostale vesti iz Sirije možete videti OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.