U napadu Izraela ubijena četvoročlana porodica u Siriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021, 08:53

U napadu Izraela ubijena četvoročlana porodica u Siriji

U jutrošnjem napadu Izraela na centralnu Siriju ubijena je četvoročlana porodica, uključujući dvoje dece, dok su još četiri osobe povređene, preneli su sirijski državni mediji.

Agencija SANA prenosi, pozivajući se na neimenovani vojni izvor, da je do napada došlo malo pre zore i da su izraelski avioni preleteli preko susednog Libana, prenosi AP.

Kabinet izraelskog premijera odbio je da komentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tu vest.

Kako je rekao jedan sirijski zvaničnik, cilj napada bilo je nekoliko meta u provinciji Hama, kao i da je sirijska vojska uspela da obori većinu ispaljenih izraelskih raketa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

IZRAEL GAĐAO CILJEVE U SIRIJI Oko četiri sata ujutru ispaljene rakete iz pravca Tripolisa, sirijske snage tvrde da su ih sve oborile

Izvor: Blic, 22.Jan.2021

Sirijske bezbednosne snage suprotstavile su se danas izraelskim napadima u provinciji Hama, preneli su sirijski državni mediji, a nakon eksplozija koje su se prethodno čule.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.