U eksploziji mine u Siriji poginule 24 osobe

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji mine u Siriji poginule 24 osobe

U eksploziji mine koju su za sobom ostavili ekstremisti Islamske države u Siriji su danas poginule 24 osobe, javila je agencija SANA.

Mina je pogodila kombi u kojem su bili radnici, blizu mesta Salamijeh u centralnom delu zemlje, navela je sirijska agencija.

Eksploziv su postavili džihadisti dok su kontrolisali tu oblast.

Nedavno je u obližnjoj oblasti poginulo sedam ljudi u eksploziji mine. Islamska država je proterana s gotovo celokupne teritorije koju je nekada kontrolisala na tlu Sirije i Iraka, ali su ekstremisti ostavili za sobom brojne bombe i zamke s eksplozivom, od kojih velika površina tek treba da bude očišćena.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U eksploziji mine u Siriji poginule 24 osobe

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Feb.2019

U eksploziji mine koju su za sobom ostavili ekstremisti Islamske države u Siriji su u nedelju poginule 24 osobe, javila je agencija SANA. Mina je pogodila kombi u kojem su bili radnici, blizu mesta Salamijeh u centralnom delu zemlje, navela je sirijska agencija. Eksploziv su postavili džihadisti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.