Izvor: Vostok.rs, 23.Dec.2011, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Damask doputovala grupa prethodnice posmatrača Lige arapskih zemalja

23.12.2011. -

U Damask je u četvrtak doputovala grupa prethodnice posmatrača Lige arapskih zemalja (LAZ), prenosi agencija EFE. U njen sastav ulazi 30 posmatrača, kao i predstavnici medija. Očekuje se da će sledeća grupa posmatrača koja broji 150 ljudi u Siriju doputovati u nedelju. Posmatrači će pratiti kako sirijska vlada realizuje plan LAZ za rešavanje krize u zemlji. U njihov sastav ulazi i ocena situcije u Siriji. Oni treba da razjasne ko je odgovoran za smrt civilnih lica – vladina vojska ili naoružani pobunjenici.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Rusija želi da SB UN bude jednoglasan u pogledu Sirije

Izvor: Vostok.rs, 23.Dec.2011

23.12.2011. -..Rusija želi da postigne da SB OUN bude jednoglasan u pogledu regulisanja situacije u Siriji, izjavio je posle sednice SB u četvrtak stalni predstavnik Rusije u OUN Vitalij Čurkin. On je priznao da postoje nesuglasice pri razmatranju ruskog projekta rezolucije za Siriju, rekavši da...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.