Tri osobe iz Novog Pazara poginule u Siriji

Izvor: B92, 15.Dec.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe iz Novog Pazara poginule u Siriji

Tri osobe iz Novog Pazara stradale su u bombardovanju savezničkih snaga u Siriji, saznaje portal indeksonline.rs

Kako saznaje portal, od projektila ispaljenog iz aviona stradala je supruga novopazarca Rejhana P. poznatog pod nadimkom Bato, Emina P, kao i njihovo četvoro dece.

Stradalo je dvoje dece starosti četiri i devet godina iz braka Emine i Rejhana, kao i dvoje dece koje su usvojili u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Siriji.

Kako saznaje indeksonline.rs, Rejhan P. (1986) je uspeo da preživi.

On je iz Novog Pazara u Siriju je otišao 19. novembra 2013. sa suprugom i dvoje maloletne dece.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica iz Novog Pazara poginula u Siriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018

Dvoje dece starosti četiri i devet godina je iz braka Emine i Rejhana Plojovića, a drugo dvoje dece su oni usvojili u Siriji...Tri osobe iz Novog Pazara stradale su u bombardovanju savezničkih snaga predvođenih SAD-om u Siriji, objavio je portal indeksonline. rs...HAOS U CENTRU BEOGRADA! Diplomata...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.