TERORISTI SE NE SMIRUJU! Više od 20 osoba otrovano gasom u provinciji Hama u Siriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2019, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERORISTI SE NE SMIRUJU! Više od 20 osoba otrovano gasom u provinciji Hama u Siriji

Sirijska državna televizija saopštila je da su u provinciji Hama u Siriji dostavljeni civili sa simptomima trovanja gasom, nakon napada terorista.

Navedeno je da je u bolnicu u gradu Skalbija dostavljena 21 osoba.

Televizijski kanal je saopštio da je direktor bolnice potvrdio da su pacijenti dovedeni zbog gušenja nakon udisanja otrovnog gasa. Terorističke grupacije su mesto napale projektilima.

Teroristi redovno napadaju projektilima iz minobacača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i raketama naselja na severu provincije Hama u planinskoj Latakiji, često koristeći municiju koja sadrži otrovne supstance.

U novembru je prilikom napada na Alep 65 ljudi dobilo simptome trovanja hemijskim supstancama nakon napada municijom koja sadrži hlor.

Dešavanja u Siriji, Iraku i Jemenu možete pratiti OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.