„Sumnjive pošiljke“ iz SAD i Brazila

Izvor: Vostok.rs, 08.Feb.2012, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Sumnjive pošiljke“ iz SAD i Brazila

08.02.2012. -

Na aerodromu Bejruta su primećene pošiljke krupnih partija američkih dolara, oružja, blanko pasoša, kreditnih kartica iz SAD i Brazila, javlja iranska televizija pozivajući se na predstavnike službe bezbednosti Libana.

Roba stiže avionskom poštom. Među adresatima su ljudi povezani sa ekstremistima. Služba bezbednosti je pozvala neke od njih na informativni razgovor. Ima i privedenih.

Ranije je ministar odbrane Libana Fajez Gosn potvrdio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << deo boraca Al Kaide koji učestvuju u sukobima u Siriji na strani opozicije stižu u tu zemlju preko Libana. Preko libansko-sirijske granice se, verovatno, prenosi i oružje za njih, rekao je ministar.

Izvor: Golos Rossii, foto: © Flickr.com/Jamespon/cc-by-nc

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.