Izvor: Beta, 05.Dec.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se ruski Suhoj

Ruski borbeni avion tipa Suhoj 33 srušio se danas u more pošto nije uspeo da sleti na nosač aviona "Admiral Kuznjecov" u Sredozemnom moru, saopštila je ruska vojska.Pilot se katapultirao na vreme, prenele su ruske agencije.Ruski nosač aviona rasporedjen je u Sredozemnom moru u okviru ruskih vojnih operacija u Siriji.Ovo je drugi avion koji je ruska mornarica izgubila od dolaska nosača aviona nedaleko od sirijske obale sredinom novembra.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Srušio se vojni avion, poginuo pilot

Izvor: B92, 05.Dec.2016

Jedan jordanski pilot poginuo je prilikom pada vojnog aviona tokom vežbe, saopštila je jordanska vojska..Avion tipa F-16 srušio se zbog "tehničkog propusta" nakon poletanja iz vazduhoplovne baze...Pilot je poginuo, saopštila je vojska, ne navodeći detalje...Ovo nije prva takva nesreća u Jordanu....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.