Sprečen teroristički napad u Rusiji: Islamista pružio oružani otpor, FSB ga likvidirao

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2018, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen teroristički napad u Rusiji: Islamista pružio oružani otpor, FSB ga likvidirao

Prestupnik došao iz Sirije

FSB Rusije je sprečila kriminalnu aktivnost pristalice IS, koji je planirao da izvede teroristički napad pored zgrade Vlade Stavropoljskog kraja Rusije.

Pročitajte i:

- Otkrivena je i likvidirana kriminalna aktivnost pristalice IS koji se zakleo na vernost poglavaru Abu Bakru el Bagdadiju dok je bio u Siriji, počeo je da planira velike terorističke napade vatrenim oružjem i eksplozivom kućne izrade - navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u saopštenju pres-služba FSB.

Navedeno je da je prestupnik pružio oružani otpor prilikom hapšenja, zbog čega je likvidiran.

Islamista je planirao izvođenje terorističkih napada pored zgrade Vlade Stavropoljskog kraja Rusije i policije.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sprečen teroristički napad u Rusiji: Islamista pružao oružani otpor, FSB ga likvidirao

Izvor: Večernje novosti, 21.Apr.2018

FSB Rusije je sprečila kriminalnu aktivnost pristalice IS, koji je planirao da izvede teroristički napad pored zgrade Vlade Stavropoljskog kraja Rusije FSB Rusije je sprečila kriminalnu aktivnost pristalice IS, koji je planirao da izvede teroristički napad pored zgrade Vlade...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.