Izvor: RuskaRec.ru, 24.Maj.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šojgu: Većina filmova o hemijskom oružju u Siriji inscenirana

„Danas smo apsolutno uvereni da je većina filmova i reportaža o primeni hemijskog oružja inscenirana“, rekao je Šojgu u Savetu Federacije Rusije.
MO Rusije takođe tačno zna da komponente hemijskog oružja poseduju konkretne terorističke grupe u Siriji, a to znači da se isto oružje već sutra može naći bilo gde u svetu, upozorio je on.
Šojgu je takođe rekao da je Rusija u stanju da odgovori Sjedinjenim >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Državama na naoružavanje kosmosa.
„Budite sigurni da mi ne spavamo“, odgovorio je Šojgu na pitanje kako Vazdušno-kosmičke snage Rusije mogu da se suprotstave američkoj pretnji iz kosmosa. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.