Skrivao 16 Sirijaca na Paliću

Izvor: B92, 20.Feb.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skrivao 16 Sirijaca na Paliću

Subotica -- Granična policija otkrila je 16 ilegalnih migranata iz Sirije skrivenih na Paliću.

Kako je saopšteno iz Osnovnog javnog tužilaštva, migrante je u Vikend naselju, u stanu čiji je vlasnik njegova supruga, skrivao osumnjičeni 57-ogodišnji D.P.

Protiv njega je podneta krivična prijava zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Istoga dana, kako je saopšteno, Granična policija je izvršila pretres >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i na adresi Kanjiški put br. 56, vlasništvo supruga osumnjičene 51-ogodišnje S.S. iz Novog Sada, protiv koje je takođe podneta krivična prijava zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Pored osumnjičenih D.P. i S.S., kako je saopšteno, u organizovanju krijumčarenja ilegalnih migranata učestvovalo je još šest lica iz Zrenjanina, protiv kojih je podneta krivična prijava zbog istog krivičnog dela i doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati.

Svi osumnjičeni će biti saslušani u prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.