Sirijska vojska MUNJEVITO napreduje u Raki: OVAJ grad je prioritet Asadove vojske, kada će PASTI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijska vojska MUNJEVITO napreduje u Raki: OVAJ grad je prioritet Asadove vojske, kada će PASTI?

Na 2 km od poslednjeg uporišta IS

Sirijska arapska vojska napreduje u jugoistočnom delu Rake oslobađajući na desetine sela koja su nekada bila okupirana od strane Islamske države.

Hoće li LAVANDA zamirisati Sirijom?! Da li NOVI AKTERI i FAZE RATA menjaju tok KRVAVOG sukoba?

U utorak, Sirijska arapska armija je nastavila da dominira u jugoistočnom delu Rake preuzimaći kontrolu nad mestima Numajaiiah, Jaber i Khamaisiiah blizu zapadne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obale reke Eufrat.

Kao rezultat njihovog napretka u utorak, sirijska vojska se pozicionirala u roku od dva kilometra od grada Madana, poslednjeg uporišta Islamske države u južnom delu provincije Raka.

Zbog svoje blizine granice Deir ez Zor i reke Eufrat, Madan je glavni prioritet Sirijske vojske, jer se njihova ofanzivna nepredviđena oslanja na preuzimanje ovog grada.

Ostale vesti i dešava u sirijskog provinciji Raka možete pratiti OVDE.

Vesti iz Sirije, Iraka i Jemena možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.