Sirijska vojka bombarduje uporišta pobunjenika

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jun.2012, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijska vojka bombarduje uporišta pobunjenika

BEJRUT, 11. juna 2012. (Beta-AFP) - Sirijska vojska bombardovala je u ponedeljak uporišta pobunjenika u provinciji Homs, gde je u sukobima protivnika sirijskog režima i pripadnika vojske poginulo 14 ljudi.

BEJRUT, 11. juna 2012. (Beta-AFP) - Sirijska vojska bombardovala je u ponedeljak uporišta pobunjenika u provinciji Homs, gde je u sukobima protivnika sirijskog režima i pripadnika vojske poginulo 14 ljudi.Sirijska >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Opservatorija za zaštitu ljudskih prava navela je da je vojska je iz helikoptera bombardovala grad Rastan, u provinciji Homs, nad kojim mesecima pokušava da preuzme kontrolu.Prema saopštenju Opservatorije, čije je sedište u Lodonu, u gradu Kuseiru, takodje u provinciji Homs, pobunjenici su napali pripadnike regularne vojske, kada je više ljudi ubijeno ili povredjeno.U provinciji Deir Ezor na istoku zemlje vojska je bombardovala gradić Al Ašara kada je poginulo dva civila i jedan dezerter, kao i šest članova regularne vojske.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Vojska bombardovala pobunjenike u Siriji

Izvor: Politika, 11.Jun.2012

U svetlu novih sukoba u Siriji Izrael saopštio da Damask raspolaže najvećim zalihama hemijskog oružja u svetu..Prema izveštajima agencija..Bejrut, Tel Aviv – Sirijska vojska bombardovala je juče uporišta pobunjenika u provinciji Homs, gde je u sukobima protivnika sirijskog režima i pripadnika...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.