Sirija: više od 1,5 milion izbeglica

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2013, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirija: više od 1,5 milion izbeglica

17.05.2013. -

Broj građana Sirije koji su dobili ili čekaju status izbeglice u susednim zemljama je prešao 1,5 milion ljudi, saopšteno je u Ženevi u sedištu Visokog komesara UN za izbeglice. Prema tim podacima, Sirijci, koji su odlučili da napuste zemlju zbog oružanog konflikta vlade sa opozicionim pobunjenicima, najčešće nalaze utočište u Libanu, Jordanu, Turskoj i Iraku.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Egipat: skuplja turistička viza

Izvor: Vostok.rs, 18.Maj.2013, 13:54

18.05.2013. -..Egipat će od 1. novembra povećati cenu turističke vize koju izdaje strancima na granici, sa sadašnjih 15 na 25 dolara, saopštio je ministar turizma Hišam Zazu...To se radi radi unifikacije sistema izdavanja viza, rekao je on. Da bi se dobila egipatska viza u inostranstvu neophodno...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.