Sirija: 22 poginulih u eksploziji

Izvor: B92, 15.Avg.2014, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirija: 22 poginulih u eksploziji

U eksploziji automobila bombe ispred jedne džamije na jugu Sirije poginulo je 22 ljudi, saopštili su aktivisti Sirijske opservatorije za ljudska prava.

Po rečima aktivista, eksplozija se dogodila u petak u vreme predvidjeno za molitvu u gradu Namaru, u provinciji Dara, koji je pod kontrolom opozicije.

Direktor opservatorije Rami Abdurrahman rekao je da je najmanje 30 ljudi povredjeno.

On je naveo da se ne zna ko stoji iza bombaškog napada.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U današnjim napadima u Siriji najmanje 32 žrtve

Izvor: Akter, 15.Avg.2014

Najmanje 22 osobe poginule su danas kada je automobil bomba eksplodirao ispred džamije na jugu Sirije, saopštila je sirijska opoziciona Opservatorija za ljudska prava..Među poginulima u eksploziji u mestu Namar, provincija Dara, su i jedna žena i jedno dete, prenosi AFP...Prema saopštenju Opservatorije,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.