Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2023, 09:45

Šefica francuske diplomatije se založila za suđenje sirijskom predsedniku

Francuska ministarka spoljnih poslova Katrin Kolona (Catherine Colonna) založila se danas za suđenje sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu, podsećajući na "stotine hiljada mrtvih" i "upotrebu hemijskog oružja" koja se pripisuje sirijskim vlastima od početka rata u toj zemlji 2011. godine.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Šefica francuske diplomatije se založila za suđenje sirijskom predsedniku

Izvor: Beta, 23.Maj.2023

Francuska ministarka spoljnih poslova Katrin Kolona (Catherine Colonna) založila se danas za suđenje sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu, podsećajući na "stotine hiljada mrtvih" i "upotrebu hemijskog oružja" koja se pripisuje sirijskim vlastima od početka rata u toj zemlji 2011. godine."Ne treba...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.