Šef ruskog MSP-a brani Siriju

Izvor: Vostok.rs, 03.Feb.2013, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef ruskog MSP-a brani Siriju

03.02.2013. -

Rusija se izjašnjava protiv humanitarnog koridora za Siriju i primene snage protiv te zemlje, ne samo zato što se svet još uvek seća slične situacije u Libiji, već i zbog toga što situacija zahteva hitno obustavljanje nasilja, rekao je šef spoljne politike Rusije Sergej Lavrov na 49. Minhenskoj konferenciji.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Libija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov: problem Irana se može rešiti samo mirnim sredstvima

Izvor: Vostok.rs, 03.Feb.2013

03.02.2013. -..Primena vojne snage protiv Irana je neprihvatljiva, rekao je šef ruskog MSP-a po završenom govoru na Minhenskoj konferenciji o bezbednosti. Lavrov je podržao predlog šefa spoljne politike Nemačke Gida Vestervelea da se iranski nuklearni problem rešava u kontekstu bezbednosti celog...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.