Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMA SE VELIKA RUSKO-SIRIJSKA OFANZIVA: Džihadiste u Alepu čeka PAKAO

Napad se očekuje narednih nedelja

Sirijska arapska armija dala je džihadistima rok do 15. oktobra da povuku svoje snage iz Al-Zahre na zapadu provincije Alepo, i sad se očekuje nova ofanziva vojske protiv terorista.

Džihadisti Hajat Tahrir al Šama i njihovi saveznici su odbili da napuste Al-Zahru, i pored otvorenih pretnji sirijske vojske i njenih ruskih saveznika.

Odgovor džihadista na tu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretnju je bio baraž raketa kojim su pogođena civilna naselja u Novom Alepu, na koji je sirijska vojska pakleno odgovorila.

Banditi nastavljaju sa napadima na Alepo svaki dan sa ciljem da isprovociraju sirijsku vojsku.

Vlada je odgovorila slanjem velikih pojačanja u okolinu Al-Zahre, gde su se spojili sa trupama elitne Republikanske garde.

Početak operacije se očekuje narednih nedelja.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka, Jemena čitajte OVDE.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.