SLAVLJE SE PRETVORILO U TRAGEDIJU Unuci poginuli sa babom i dedom nakon ponoći u jezivoj saobraćajki (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 13:51

SLAVLJE SE PRETVORILO U TRAGEDIJU Unuci poginuli sa babom i dedom nakon ponoći u jezivoj saobraćajki (FOTO)

Jeziva saobraćajna nesreća obeležila je prve trenutke 2024. godine na Kipru.

Četiri člana jedne porodice poginula su u direktnom sudaru automobila i kamioneta koji se dogodio na putu kod Limasola nekih pola sata nakon ponoći. Nastradali su Vafula Georgiju (27) koja je upravljala malim putničkim automobilom i njen brat Nikolas (17) i njihovi deda i baba Nikolas (73) i Evantija (73) Zavros.

Kamionetom je navodno upravljao par iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sirije koji je zadobio teške povrede. Vozač kamioneta je bio negativan na alko-testu i testu za narkotike.

Članovi porodice su prema navodima lokalnih medija zajedno proslavili dolazak 2024. godine, a nakon toga su unuci hteli da odvezu baku i deku njihovoj kući.

Κύπρος: Οικογενειακή τραγωδία στην Λεμεσό – Τροχαίο δυστύχημα με θύματα παππού, γιαγιά και 2 εγγόνια https://t.co/LRq9SPCY4W

— Flashnews.gr (@FlashNews_gr) January 1, 2024

Saobraćajna nesreća se dogodila kad je Vafula skrenula na raskrsnici desno nakon čega se sudarila sa kamionetom.

- Raskrsnica je pod semaforima i istražuju se tačne okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Postoji neka svedočenja koja se procenjuju. Nastradale je iz automobila izvadila vatrogasna služba. Prevezeni su u bolnicu u Limasolu gde su nažalost proglašeni mrtvima - navodi Marios Karalambos iz saobraćajne policije.

Karalambos dodaje da nastradali nisu bili vezani pojasevima.

- Došlo je do teškog sudara, možda i do povećane brzine, to je predmet istrage. Istražuju se sve mogućnosti - navodi Karalambos.

Mladić i devojka, podsetimo, ostali su bez nogu u saobraćajnoj nesreći koja se na Božič dogodila u Perami na Krfu! Aleksandar (28) i Ilijana (22) izgubili su kontrolu nad automobilom zbog velike brzine nakon čega su izleteli sa puta i udarili u zaštitnu ogradu.

Srbija Danas/Protohtema

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.