Ruska avijacija za nedelju izvršila 290 borbenih letova u Siriji

Izvor: Vostok.rs, 18.Avg.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska avijacija za nedelju izvršila 290 borbenih letova u Siriji

Ruska avijacija je u vazdušnim operacijama u Siriji za proteklih nedelju dana uništila 730 objekata terorističkih organizacija, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Rusije.

Kako se navodi u saopštenju, za proteklih sedam dana izvršeno je preko 290 borbenih letova.



Više od 160 objekata pronađeno je prilikom izviđačkih letova ruskih dronova, dok su preostale objekte locirali sami piloti.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Sirijska kriza: Registrovana četiri slučaja kršenja primirja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Avg.2017

Ruski predstavnici rusko-turske komisije za primirje u Siriji registrovali su jedan slučaj kršenja primirja tokom posljednja 24 časa, dok je turska strana prijavila tri takva slučaja, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane. U saopštenju se navodi da je ruska strana prijavila kršenje primirja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.