Rusija i Izrael su u stalnom kontaktu oko obaranja aviona

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija i Izrael su u stalnom kontaktu oko obaranja aviona

Rusija i Izrael su u "stalnom kontaktu" povodom obaranja ruskog aviona u Siriji ovog meseca, izjavio je zamenik ruskog ministra inostranih poslova Mihail Bogdanov, javio je Rojters pozivajući se na ruske novinske agencije.

Bogdanov je, takođe, rekao da se nastavlja rad na stvaranju demilitarizovane zone u sirijskoj provinciji Idlib, preneo je Interfaks.

Izviđački avion "iljušin Il-20" oboren je sirijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << raketom zemlja-vazduh iznad Sredozemnog mora 17. septembra.

Rusko ministarstvo odbrane je navelo da je avion slučajno pogodila jedna od raketa ispaljenih na izraelske borbene avion "F-16" koji su vršili dejstva u pokrajini Lakatija u Siriji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bogdanov: Rusija teži da veruje izjavama Erdogana da teroristi napuštaju demilitarizovano zonu u Idlibu

Izvor: Vostok.rs, 28.Sep.2018

Rusija teži ka tome da veruje izjavama turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana da terorističke grupacije napuštaju demilitarizovano zonu u sirijskom Idlibu, izjavio je zamenik ministra inostranih poslova Rusije Mihail Bogdanov.. . . Prethodno je Erdogan izjavio da su radikalne ekstremističke...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.