Rusija, Amerika i Izrael postigli dogovor o Siriji

Izvor: B92, 25.Jun.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija, Amerika i Izrael postigli dogovor o Siriji

Rusija, SAD i Izrael usaglasili su se oko većine pitanja povodom regulisanja sirijske krize, izjavio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Patrušev razgovarao sa Boltonom o situaciji u Venecueli i pitanjima kontrole naoružanja

Izvor: Vostok.rs, 25.Jun.2019

Sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev razgovarao je sa pomoćnikom predsednika Sjedinjenih Američkih Država za nacionalnu bezbednost Džonom Boltonom o situaciji u Venecueli i pitanjima kontrole naoružanja, izjavio je novinarima njegov portparol Evgenij Anošin.. „Patrušev i...

Nastavak na Vostok.rs...

Rusija, Amerika i Izrael postigli dogovor o Siriji

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2019

MOSKVA - Rusija, SAD i Izrael usaglasili su se oko većine pitanja povodom regulisanja sirijske krize, izjavio je sekretar Savjeta bezbjednosti Rusije Nikolaj Patrušev.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Patrušev: Rusija, SAD i Izrael se usaglasili oko većine pitanja povodom regulisanja sirijske kriz

Izvor: Vostok.rs, 26.Jun.2019, 10:52

Rusija, SAD i Izrael usaglasili su se oko većine pitanja povodom regulisanja sirijske krize, izjavio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev.. Kako se navodi, Patrušev se sastao sa pomoćnikom američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džonom Boltonom i šefom izraelskog...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.