Rusi podelili pet tona hrane civilima u Siriji

Izvor: RTS, 23.Sep.2018, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi podelili pet tona hrane civilima u Siriji

Zvaničnici Ruskog centra za pomirenje u Siriji distribuirali su oko pet tona hrane civilima u toj zemlji, saopštio je šef Centra Vladimir Savčenko.
"Izvedene su dve humanitarne operacije. Civilima u naselju Hšam u provinciji Deir ez-Zor podeljeno je 450 vreća sa hranom ukupne težine 1,95 tone, kao i 450 paketa sa hranom težine takođe 1,95 tona i jedna tona sveže ispečenog hleba distribuirano >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u naselju Šamir u provinciji Alepo", rekao je Savčenko.
Osim toga humanitarna pomoć pružena i porodicama 15 ubijenih sirijskih vojnika u Alepu, prenosi Tas.
Ukupno, ruski centar je izveo 1.940 humanitarnih operacija u Siriji i podelio više od 3.000 tona humanitarnih paketa civilima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKO SRCE VELIKOG NARODA! Rusi podelili PET TONA HRANE civilima u Siriji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2018

Osim toga humanitarna pomoć pružena i porodicama 15 ubijenih sirijskih vojnika u Alepu...Zvaničnici Ruskog centra za pomirenje u Siriji danas su distribuirali oko pet tona hrane civilima u toj zemlji, saopštio je šef Centra Vladimir Savčenko...Pročitajte i:..- Izvedene su dve humanitarne operacije....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Rusi podelili pet tona hrane civilima u Siriji

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2018, 08:37

Zvaničnici Ruskog centra za pomirenje u Siriji distribuirali su juče oko pet tona hrane civilima u toj zemlji, saopštio je šef Centra Vladimir Savčenko...- Izvedene su dve humanitarne operacije. Civilima u naselju Hšam u provinciji Deir ez-Zor podeljeno je 450 vreća sa hranom ukupne težine 1,95...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.