Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Dec.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raketni napad u blizini Damaska

Sirijski državni mediji prenose da protivvazdušna odbrana te zemlje odbija raketni napad u blizini Damaska.

Državna televizija danas nije iznela više detalja i nije navela ko je izveo napad.

To je prvi raketni napad od udara na južna predgrađa sirijske prestonice 29. novembra.

Ranije se verovalo da Izrael stoji iza niza bombardovanja položaja iranskih i snaga libanskog Hezbolaha koje se bore >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zajedno sa sirijskom vojskom.

Rusija je u oktobru saopštila da je isporučila Siriji PVO sisteme S-300. Do toga je došlo nakon što su 17. septembra sirijske trupe, odgovarajući na izraelski napad, greškom oborile ruski izviđački avion.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Raketni napad u blizini Damaska

Izvor: Danas, 26.Dec.2018, 00:39

Sirijski državni mediji prenose da protivvazdušna odbrana te zemlje odbija raketni napad u blizini Damaska. Članak Raketni napad u blizini Damaska se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.