KAD PUTIN OBEĆA, TO I ISPUNI: Izdao naređenje, ruski helikopteri u najopasnijoj misiji do sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 23:15

KAD PUTIN OBEĆA, TO I ISPUNI: Izdao naređenje, ruski helikopteri u najopasnijoj misiji do sada

Od novembra 2020. godine, sirijske snage sprovode aktivne bezbednosne operacije za lov i uklanjanje ćelija ISIS-a

Sirijski vojni helikopteri, zajedno sa ruskim, zaduženi su da obezbede sigurnost civilnim kolonama koje se kreću po provincijama Homs i Deir ez-Zor.

Video-snimak koji se brzo proširio društvenim mrežama, navodno je snimljen krajem 2020. godine u provinciji Deir ez-Zor.

#Russian Air Force Mi-24 strike helicopter patrols #Palmyra-Deir Ezzor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << highway in #Syria. pic.twitter.com/WpHeKhgC0m

— Asian OSINT (@AsianOSINT) January 29, 2021

koje su se ponovo pojavile u centralnoj Siriji.

Sirijske snage postigle su posebne rezultate na ovom polju. Međutim, nastavljaju se napadi militanata ISIS-a na civilne i vojne ciljeve koji eksploatišu zone zabrane pristupa koje su američke snage izradile u al-Tanfu i na istočnoj obali Eufrata.

Detaljne informacije o ruskim helikopterima koji se koriste u Siriji, možete pogledati OVDE.

Više vesti o Siriji, Libiji, Jemenu i Iraku, pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.