RUSI OBORILI IZRAELSKE DRONOVE: Vojnici za televiziju otkrili više nego što je trebalo... ili, možda baš šta je trebalo? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2020, 14:49

RUSI OBORILI IZRAELSKE DRONOVE: Vojnici za televiziju otkrili više nego što je trebalo... ili, možda baš šta je trebalo? (VIDEO)

Reportaža Prvog kanala pobudila veliko interesovanje

Ruska vojska je oborila nekoliko izraelskih bespilotnih letelica na granici Sirije i Izraela.

Tu iznenađujuću izjavu je dao jedan vojnik za ruski Prvi kanal, koji je uradio reportažu o vojnoj policiji Ruske Federacije na sirijskoj strani Golanske visoravni.

Nakon prikazivanja kako izgleda običan dan Rusa na granici, jedan vojnik je izgleda rekao više nego što je trebalo o aktivnostima protivvazdušne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbrane i načinu na koji čuvaju sirijsko nebo. Mada, Rusi su to, možda je u stvari prava poruka ipak upućena na odgovarajuću adresu...

Bilo kako bilo, vojnik o kojem je reč sa sigurnošću tvrdi da su dronovi doleteli iz Izraela.

Prema navodima ruske vojske, povrede granice od strane Izraela neprestano se beleže, ali zahvaljujući savremenim sredstvima za otkrivanje ciljevi se mogu blagovremeno identifikovati i uništiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.