Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 18:39

RUSI IMAJU GRANDIOZNE PLANOVE ZA LUKU TARTUS: Sirija ne samo da neće izgubiti RAT, već će postati SILA na Mediteranu!

Sve je već dogovoreno

Potpredsednik ruske vlade Jurij Borisov rekao je novinarima da će modernizacija luke Tartus omogućiti Siriji da poveća obim trgovine, posebno izvoza u druge zemlje.

- Postoji plan za ozbiljnu modernizaciju ovog objekta i izgradnju potrebnih objekata, uključujući skladištenje kvarljive robe. Verujem da će postepena izgradnja ove luke doprineti povećanju trgovine, pre svega izvoza iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sirije u Rusiju i drugih - rekao je Borisov.

Istakao je da je sporazum potpisan o zakupu ruske strane luke Tartus veoma važan sa stanovišta logističke organizacije, različitih vrsta prevoza i izvoza robe u Siriju i iz nje, piše Sputnik Arabic.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.