ROĐENA DOK SE SVE OKO NJE RUŠILO! Mladi bračni par iz Sarajeva želi da usvoji bebu iz Sirije, spašenu posle zemljotresa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 00:10

ROĐENA DOK SE SVE OKO NJE RUŠILO! Mladi bračni par iz Sarajeva želi da usvoji bebu iz Sirije, spašenu posle zemljotresa (VIDEO)

Majka devojčice je preminula ubrzo po porođaju

Posle vesti da su spasilačke službe u Siriji uspele u ruševinama da porode ženu i tako na svet donesu zdravo i živo dete, redakciji sarajevskog lista "Avaz" javio se mladi bračni par iz Sarajeva koji želi da usvoji devojčicu.

Naime, majka devojčice je preminula, a jedini preživli član porodice je ova beba.

- Molimo vas da nam pomognete! Da makar objavite vest da se zna da u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sarajevu postoji dvoje mladih ljudi koji ne mogu imati decu. Želeli bismo usvojiti ovu bebu i pružiti joj svu moguću ljubav ovog sveta - kazala je plačnim glasom mlada žena.

Na Jutjubu je objavljen i snimak trenutka spasavanja i izvlačenja bebe iz ruševina.

Upozoravamo da je snimak uznemirujuć! Pogledajte OVDE.

U Siriji je od posledica razornog zemljotresa poginulo najmanje 1.800 ljudi. U Turskoj je za sada poginulo više od 4.500 ljudi. Veliki broj zgrada i drugih stambenih objekata je zbrisan s lica zemlje.

Više vesti o zemljotresu u Turskoj pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.