RADOZNALI RUS UŠAO U NAPUŠTENU AMERIČKU BAZU U SIRIJI I POČEO DA SNIMA: Hajde da vidimo kako su Amerikanci živeli! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Okt.2019, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADOZNALI RUS UŠAO U NAPUŠTENU AMERIČKU BAZU U SIRIJI I POČEO DA SNIMA: Hajde da vidimo kako su Amerikanci živeli! (VIDEO)

Čovek koji govori ruski jezik objavio je juče snimak napuštene američke baze na severu Sirije, istog dana kad je Rusija objavila da su njene snage ušle u region, piše NBC njuz.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rus ušao u napuštenu američku bazu u Siriji

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2019

Čovjek koji govori ruski jezik objavio je juče snimak napuštene američke baze na sjeveru Sirije, istog dana kad je Rusija objavila da su njene snage ušle u region, piše NBC news.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.