Puškov: „Amerika se vratila“ rekao je Bajden - vraća se kao i obično, vojnim udarima i leševima

Izvor: Vostok.rs, 26.Feb.2021, 13:44

Puškov: „Amerika se vratila“ rekao je Bajden - vraća se kao i obično, vojnim udarima i leševima

Senator Aleksej Puškov je na svom nalogu na Telegramu prokomentarisao američki vazdušni napad na Siriju u kojem je poginulo 17 ljudi. On je podsetio na reči američkog predsednika Džoa Bajdena: „Amerika se vratila“. "Vraća se, kao i obično, vojnim udarima i leševima. To je `američko liderstvo`", saopštio je Puškov, naglašavajući da to nije ništa novo. Istovremeno, prema njegovim rečima, SAD nisu sposobne ni na koje drugo liderstvo.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

OBJAVLJENI DETALJI AMERIČKOG NAPADA NA SIRIJU: Otkriveno koliko ljudi je poginulo i čije trupe su bombardovane (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021

Ovo je prvi napad na Siriju izveden po naređenju Džoa Bajdena..Nedavni američki napadi na Siriju rezultirali su brojnim gubicima među iračkim šiitskim milicijama, potvrdili su sirijski i irački izvori, ali se nisu složili oko detalja...U napadima, koji su se dogodili rano ujutru 26. februara,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.