Protesti u Atini zbog napada na Siriju

Izvor: Radio 021, 14.Apr.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti u Atini zbog napada na Siriju

U centru Atine okupilo se nekoliko hiljada ljudi koji su protestovali zbog vazdušnih napada SAD, Britanije i Francuske u Siriji.

Grčka policija je navela da se na protestu, koji je organizovala grčka Komunistička partija, okupilo između 6.000 i 7.000 ljudi. Demonstranti su se okupili na atinskom centralnom Trgu Sintagma, a potom su se uputili ka američkoj ambasadi, noseći transparente i uzvikujući parole protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << SAD.

Kada su stigli do ambasade, na ulici su crvenom farbom ispisali: "Amerikanci, ubice ljudi". Potom su bezuspešno pokušali da farbu ubace u dvorište američke ambasade, prenosi AP.Protesters burn USA and Israel flags outside US Embassy in Athens #Greece in protest of #syriastrikes pic.twitter.com/Vmvsvu3zcS

— epoca libera (@epocalibera) April 14, 2018

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.