Preševo: Uhvaćeno deset imigranata

Izvor: B92, 25.Jan.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preševo: Uhvaćeno deset imigranata

Carinici su na železničkoj stanici Preševo sprečili pokušaj deset državljana Sirije i Alžira da ilegalno pređu državnu granicu, saopštila je Uprava carine.

Oni su se, prema već uobičajnom modelu, sakrili u vagon teretnog voza koji je iz Grčke išao ka Nemačkoj.

Kako se navodi, voz je pregledan u saradnji sa policijom, a carinici su tokom pregleda koristili uređaj za merenje koncentracije ugljen-dioksida.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Povišene vrednosti koncentracije tog gasa ukazivale su na prisustvo živih bića, te je otvoren vagon na koji je bila natovarena kamionska prikolica čija je cerada bila pocepana i u kojoj je otkriveno deset ilegalnih emigranata iz Sirije i Alžira.

Oni su, navodi se, predati su u dalju nadležnost graničnoj policiji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbija: Deset imigranata iz Sirije i Alžira uhvaćeno u vozu za Njemačku

Izvor: Cafe.ba, 25.Jan.2015

- Na železničkoj stanici Preševo, carinici su sprečili pokušaj deset državljana Sirije i Alžira da ilegalno pređu državnu granicu..Na železničkoj stanici Preševo, carinici su, kako je saopštila Uprava carine, sprečili pokušaj deset državljana Sirije i Alžira da ilegalno pređu državnu...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.