Poznata glumica optužila migrante da trguju decom i dobila šamar (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata glumica optužila migrante da trguju decom i dobila šamar (VIDEO)

Glumica i samoproklamovana aktivistkinja Lindzi Lohan objavila je na svom Instagram profilu bizarni video u kojem optužuje dvoje ljudi, koji su očigledno sirijske izbeglice, za trgovinu decom.

Incident se dogodio u Moskvi a uživo je moglo da ga gleda njenih 6,8 miliona fanova, piše Miror.

U videu Lohan prati jednu porodicu, govoreći im na engleskom i arapskom jeziku kako trguju decom i istovremeno pokušava da uveri dvoje dečaka, da krenu sa njom, kao i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << će ona da brine o njima.

- Zdravo svima, želim vam pokazati porodicu koju sam upoznala, iz Sirije su i dosta sam zabrinuta za njih. Zaista im je potrebna pomoć - započela je video Lohan.

Glumica je potom prišla porodici i pitala ih da li im treba pomoć, a dečacima je ponudila prenoćište u hotelu. Budući da im roditelji nisu dopustili, Lohan je počela da se svađa sa njima i da ih optužuje za trgovinu decom.

- Pogledajte što se dešava, trgovina decom, vi uništavate arapsku kulturu. Ne dozvoljate da povedem decu, a oni žele da idu. Ne brinite momci ja sam sa vama - rekla je Lohan.

Ove reči su isprovocirale ženu koja je prišla i udarila glumicu.

Kako se video završava, Lindzi Lohan govori svojoj publici kako je šokirana i prestrašena.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.