Ponovo oborene rakete iznad Damaska, Izrael nastavlja sa agresijom (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2020, 03:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo oborene rakete iznad Damaska, Izrael nastavlja sa agresijom (VIDEO)

Agencija SANA objavila i video snimak koji pokazuje delovanje sirijske protivvazdušne odbrane iznad Damaska Sirijska protivvazdušna odbrana presrela je nekoliko raketa iznad Damaska koje su došle sa jugozapada preko Golanske visoravni pod kontrolom Izraela, objavila je državna agencija SANA.Pročitajte još: Dva projektila pala krug američke baze: Uzbuna na severu IrakaAgencija je objavila i video snimak koji pokazuje delovanje sirijske protivvazdušne odbrane iznad >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Damaska.U gradu su se začule glasne eksplozije nešto pre ponoći, navodi Rojters.Sirijska opservatorija za ljudska prava navodi da su izraelske rakete gađale lokacije milicije koju podržava Iran u zoni između aerodroma u Damasku i naselja Sajeda Zeinab, južno od prestonice.Opservatorija tvrdi i da su neke rakete pogodile mete, ali ne i da li ima žrtava.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sirijska PVO oborila nekoliko raketa iznad Damaska

Izvor: RTS, 14.Feb.2020

. Protivvazdušna odbrana Sirije oborila je iznad Damaska nekoliko raketa koje su došle sa jugozapada, preko Golanske visoravni pod kontrolom Izraela, javila je sirijska državna televizija a preneo "Rojters".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.