Policija uhapsila 27 migranata u dva sela blizu srpske granice, među njima 17 maloletnika!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Maj.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila 27 migranata u dva sela blizu srpske granice, među njima 17 maloletnika!

Rumunska pogranična policija saopštila je danas da je u toku ispitivanje 27 migranata iz Sirije i Iraka, koji su uhvaćeni blizu granice sa Srbijom, a koji se sumnjiče za ilegalni ulazak u Rumuniju, sa ciljem da stignu do zapadne Evrope.

Kako se navodi, uhapšeno je pet muškaraca, pet žena i 17 maloletnika u dve rutinske kontrole, u dva sela blizu granice sa Srbijom, prenosi AP.

Migranti, starosti od 28 do 53 godine sumnjiče se da su ilegalno prešli granicu Rumunije iz Srbije, gde će, kako se navodi, biti vraćeni.

(Telegraf.rs/ Tanjug)


Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedeno 27 migranata kod rumunske granice sa Srbijom

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2017

Rumunska granična policija saopštila je danas da je privela i da ispituje 27 migranata iz Sirije i Iraka osumnjičenih da su ilegalno ušli u Rumuniju odakle su planirali da idu dalje ka zapadnoj Evropi...Policija je u saopštenju navela da su pronašli pet muškaraca, pet žena i 17 dece tokom patrola...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.