Pao ruski avion, više od 30 mrtvih!

Izvor: Mondo, 06.Mar.2018, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao ruski avion, više od 30 mrtvih!

Prilikom sletanja na sirijski aerodrom Hmejmim srušio se ruski transportni avion, a poginulo je 26 putnika i šest članova posade.

Foto: MONDO

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da se prilikom sletanja na aerodrom Hmejmim srušio ruski transportni avion An-26, a prema preliminarnim podacima poginulo je 26 putnika i 6 članova posade.

Uzrok rušenja ruskog transportnog aviona, mogla bi da bude tehnička neispravnost, saopštilo je Ministarstvo, prenosi "Sputnjik".

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pao ruski transporter, 39 mrtvih vojnika!

Izvor: Mondo, 06.Mar.2018

Prilikom sletanja na sirijski aerodrom Hmejmim srušio se ruski transportni avion, a poginulo je 33 putnika i šest članova posade...Foto: Youtube/screenshot/RT Ilustracija..Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da se prilikom sletanja na aerodrom u ruskoj vazduoplovnoj bazi u Siriji, Hmejmim, srušio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.