PRE NEGO ŠTO ME JE SILOVAO, MOLIO SE Potresna ispovest žene koja je preživela pakao  Islamske države: Nije ostalo ništa što mi nisu uradili...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 20:06

"PRE NEGO ŠTO ME JE SILOVAO, MOLIO SE" Potresna ispovest žene koja je preživela pakao Islamske države: Nije ostalo ništa što mi nisu uradili...

Zločin koji ledi krv u žilama.

Žena koja je bila seksualna robinja islamisti ispričala je svoju priču za CNN.

Ona je rekla da su je pripadnici Islamske države držali u zarobljeništvu kao seksualnu robinju, a pošto je islamista koji ju je držao američki državljanin, ona će svedočiti u Kongresu SAD.

Islamisti su je zarobili kada su zauzeli grad Sindžar u Iraku u avgustu 2014. godine. Odvedena je u Raku u Siriji, a tamo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila na aukciji sa još devet devojaka koje je prodavao islamista - Amerikanac.

- Nije ostalo ništa što mi nisu uradili. Uradili su mi sve - rekla je Bazi, žena koja pripada verskoj zajednici Jazidi.

On je tada prodao devet devojaka, a nju je zadržao za sebe. Bio je malo viši od nje, imao je crnu bradu i crnu kosu.

- Imao je ženu, sina i ćerku - ispričala je Bazi.

Ona je od strane pripadnika Islamske države bila brutalno kažnjena za to što nije muslimanka.

Prema njenim rečima, porodica čoveka koji ju je držao i dalje živi u Americi, a on je uspeo da ih poseti nekoliko puta. Govorio je da je učitelj u Americi i pokazao joj fotografije svoje porodice.

Pre nego što bi me silovao, molio bi se 15 minuta, pola sata ili sat. A posle toga, bez obzira na to što je 2 ili 3 sata ujutru, odlazio bi da se tušira i da se opet moli - priča ona.

Bazi je više puta pokušala da pobegne, ali nije mogla. Tek kasnije uspela je da se izvuče iz zarobljeništva sa još jednom devojkom koju su držali.

Kada je videla da je pobegla, ušla je u jednu radnju i pozvala svoju porodicu.

Njena porodica je znala ljude u Islamskoj državi koji rade na izbavljanju devojaka iz ruku džihadista.

- Pričao je ružno o crkvi. Rekao je da "nije bio budan sve dok nije prešao u islam". Rekao mi je da je to pravi put i za mene i za sve na ovoj planeti. Pričao je da bi trebalo da se vratimo u doba proroka, kada su svi naterani da postanu Muslimani, da svi treba da budu Muslimani ili da umru - rekla je ona.

Bazi je ispričala da je on voleo da je koristi za svoje sekusalno zadovoljstvo, ali je morao da se "čisti" zbog toga, jer je imao seksualni čin sa nemuslimankom.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.