POTRESNA SCENA U SIRIJI: Porodila se živa zakopana pa preminula - bebu su vadili iz BETONA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023, 12:56

POTRESNA SCENA U SIRIJI: Porodila se živa zakopana pa preminula - bebu su vadili iz BETONA (VIDEO)

Trudnica se porodila zakopana pod ruševinama nakon razornog zemljotresa.

Potresan video koji je objavljen na društvenim mrežama pokazao je srceparajući trenutak kada je novorođenče spaseno ispod ruševina srušene sirijske zgrade nekoliko minuta nakon rođenja.

Smatra se da je majka umrla odmah nakon što je hrabro rodila svoju novorođenu devojčicu u vremenima razaranja i tuge. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Na snimku se vidi kako se grupa herojskih muškaraca bori da spase novorođenu bebu koja je bila zarobljena ispod betona.

Čovek u smeđoj jakni i crnim pantalonama popeo se preko ruševina srušene kuće i pobegao sa bledom i mlitavom bebom nazad na sigurno.

Može se videti kako jedan muškarac očajnički trči iza njih sa prašnjavim zelenim ćebetom koji potom baca bebinom spasiocu u nadi da će novorođenče održati živo i toplo.

The moment a child was born 👶 His mother was under the rubble of the earthquake in Aleppo, Syria, and she died after he was born , The earthquake.

May God give patience to the people of #Syria and #Turkey and have mercy on the victims of the #earthquake#الهزه_الارضيه #زلزال pic.twitter.com/eBFr6IoWaW

— Talha Ch (@Talhaofficial01) February 6, 2023

Desetine ljudi se mogu videti kako gledaju muškarce kako spasavaju bebu u šoku i užasu dok su bili svedoci i čuda i tragedije.

Veruje se da je dete preživelo i da je trenutno zdravo uprkos tome što je u prvim trenucima života bilo u centru globalne tragedije.

Smatra se da je majka zajedno sa ostatkom porodice nažalost umrla nakon što se njihopva zgrada srušila.

Na snimku nije razjašnjena sudbina majke deteta, ali se u sirijskim medijima piše da je umrla odmah nakon porođaja.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zemljotres u Turskoj i Siriji: Novorođenče spaseno iz srušene zgrade

Izvor: B92, 08.Feb.2023, 09:02

U dramatičnom snimku vidi se kako spasilac nosi devojčicu čiji su roditelji i četvoro braće i sestara poginuli...Tek rođena devojčica spasena je iz ruševina zgrade na severozapadu Sirije koja je uništena u zemljotresu u ponedeljak...Njena majka se porodila ubrzo posle katastrofe i umrla tokom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.