Otkriveno 12 ilegalnih imigranata

Izvor: B92, 05.Maj.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno 12 ilegalnih imigranata

Niš -- Niška policija otkrila u jednom vozilu gnjilanskih registarskih tablica 12 stranih državljana koji su ilegalno ušli u Srbiju, a za vozačem i suvozačem se traga.

U blizini Kazneno-popravnog zavoda sinoć oko 23.30 časova otkriveno je 10 državljana Sirije i po jedan iz Bangladeša i Pakistana, naveli su u policiji.

U Prekršajnom sudu strancima je izrečena kazna od po 10 dana zatvora i mera proterivanja iz Srbije u trajanju od jedne godine, napominju iz policije.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozili ilegalne azilante pa pobegli

Izvor: RadioCity.rs, 05.Maj.2014

Kako je saopšteno, u vozilu marke "Renault Espace", gnjilanskih registarskih oznaka, policijski službenici Policijske uprave u Nišu, pronašli su 10 državljana Sirije i po jednog državljanina Pakistana i Bangladeša. Svi strani državljani su sprovedeni u Prekršajni sud u Nišu, gde im je izrečena...

Nastavak na RadioCity.rs...

Otkriveno 12 imigranata

Izvor: JužneVesti.com, 05.Maj.2014

Dvanaestoro stranih državljana koji su ilegalno ušli na teritoriju Srbije niška policija je pronašla u automobilu gnjilanskih registracija u blizini niškog Kazneno-popravnog zavoda.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.