Oborena sirijska letelica ili dron?

Izvor: Radio 021, 16.Maj.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oborena sirijska letelica ili dron?

Turski vojni avioni oborili su sirijsku letelicu koja je narušila turski vazdušni prostor, javlja "Rojters". Sirijska državna televizija javlja da je oboren dron.

Turski "f-16" oborio je sa dva projektila sirijsku letelicu, javlja Hurijet. "Trenutno se pretražuje celo područje kako bi se pronašla letelica", rekli su vojni zvaničnici.

Uskoro će se saznati da li je u pitanju bio avion ili helikopter. Meštani su rekli za Hurijet da je sirijski vojni avion >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << danas dva puta narušio turski vazdušni prostor na jugu provincije Hataj. Rekli su i da se avion srušio na sirijskoj strani granice, kao i da se rasparčao na tri dela.

Sirijska državna televizija javlja da nisu tačni izveštaji da je srušena sirijska vojna letelica, već dron za nadziranje.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Turska oborila sirijski avion

Izvor: SandzakPress.net, 16.Maj.2015

Turska – Turski vojni avioni oborili su u subotu sirijski avion nakon što je prekršio zračni prostor Turske, javljaju mediji.Turski informativni kanala NTV javlja da je avion pao na sirijsku teritoriju.Turski vojni zvaničnik je potvrdio da su dva lovca F-16 koja su poletjela iz baze Indžirlik...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.