Nijedna raketa zapadnih zemalja nije ušla u zonu odgovornosti ruske vojske

Izvor: Vostok.rs, 14.Apr.2018, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nijedna raketa zapadnih zemalja nije ušla u zonu odgovornosti ruske vojske

Nijedna raketa zapadnih zemalja nije ušla u zonu odgovornosti ruske vojske, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije, komentarišući jutrošnji napad SAD, Velike Britanije i Francuske na Siriju.

„Avioni i brodovi Oružanih snaga SAD, zajedno sa Ratnim vazduhoplovstvom Velike Britanije i Francuske izveli su 14. aprila u 3.42 po moskovskom vremenu raketni napad na objekte vojne i civilne infrastrukture u Siriji. Nijedna krstareća raketa SAD i njihovih saveznika nije ušla u zonu odgovornosti jedinica ruskih PVO koje štite objekte u Tartusu i Hmejmimu“, navodi se u saopštenju ruske vojske.

Koko su naveli, napad je trajao do 5.10 po moskovskom, odnosno do 4.10 po srednjeevropskom vremenu.

Čitajte više na Napadi SAD, Francuske i Velike Britanije na Siriju

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Situacija u Damasku posle napada - UŽIVO

Izvor: Vostok.rs, 14.Apr.2018

. . . Ujutro 14. aprila američki avioni i brodovi, zajedno sa Britanskim i francuskim vazduhoplovnim snagama, ispalili su više od 100 krstarećih raketa i raketa vazduh-zemlja na na vojne i civilne ciljeve u Sirijskoj Arapskoj Republici. Značajan deo njih je oboren od strane PVO jedinica sirijskih...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.