Nastavljaju se napadi paravojnih formacija iz sirijskog Idliba

Izvor: Vostok.rs, 24.Dec.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljaju se napadi paravojnih formacija iz sirijskog Idliba

Militanti su granatirali nekoliko mesta u sirijskim provincijama Alep, Latakija i Hama, saopštio je rukovodilac ruskog Centra za pomirenje zaraćenih strana general-potpukovnik Sergej Solomatin.
„U poslednja 24 časa militanti su granatirali naselja Akč Baer, Sandran i Bšarfa u provinciji Latakija, Zor Mahruka i Tel Marak u provinciji Hama, kao i Zahabiju, Sukari, Mšafru i jugoistočna predgrađa grada Alepa“, rekao je Solomatin. Prema njegovim rečima, bez obzira na primirje, nastavljaju se napadi paravojnih formacija sa strane zone deeskalacije Idlib. On je dodao da se do 22. decembra u svoje domove vratilo 209.257 građana Sirije. Čitajte više na Situacija u Siriji - iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.