Nastavak suđenja za ratovanje u Siriji, svjedočili istražitelji SIPA-e

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2020, 15:45

Nastavak suđenja za ratovanje u Siriji, svjedočili istražitelji SIPA-e

Na Sudu Bosne i Hercegovine u srijedu, 27. maja, nastavljeni su glavni pretresi u predmetima Jasmin Keserović i Armen Dželko, koji su optuženi za ratovanje u Siriji. Tužilaštvo BiH je za prve svjedoke pozvalo istražitelje Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) koji su govorili o operativnim saznanjima i informacijama koje ukazuju da su optuženi boravili na području Sirije i Iraka i učestvovali u ratnim dejstvima. 'Militanti IDIL-a' Keserović i Dželko žele sporazume o...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

SIPA putem svjedoka utvrđivala identitet Jasmina Keserovića

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2020

SARAJEVO - Pripadnik Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) BiH danas je u Sudu BiH ispričao kako je identifikovan Jasmin Keserović, koji je optužen zbog ratovanja u Siriji u sastavu terorističke organizacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.