Najmanje osam mrtvih i 78 ranjenih u Bejrutu

Izvor: Politika, 19.Okt.2012, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje osam mrtvih i 78 ranjenih u Bejrutu

BEJRUT – Najmanje osam osoba je poginulo, a 78 ranjeno u današnjoj eksploziji automobila-bombe u istočnom delu Bejruta, javila je libanska agencija ANI.

Agencija koja se poziva na podatke civilne odbrane, precizirala je da se eksplozija dogodila na 200 metara od kancelarije jedne opozicione hrišćanske stranke koja je protiv režima sirijskog predsednika Bašara al-Asada.

Agencija Frans pres javila je nešto ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << da su razorene dve zgrade u istočnom delu Bejruta, a da iz jedne koja je u plamenu, volonteri Crvenog krsta izvlače ranjene.

Vatrogasci i pripadnici civilne odbrane pretražuju ruševine u potrazi za žrtvama.

„Čuli smo snažnu eksploziju. Osetili smo kako zemlja podrhtava”, kaže jedan očevidac.

Libanske televizije su prikazale snimke uništenih zgrada i ostatke ugljenisanih vozila.

Beta-AFP

objavljeno: 19.10.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje osam mrtvih i 78 ranjenih u Bejrutu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2012

BEJRUT -..Najmanje osam osoba je poginulo, a 78 ranjeno u današnjoj eksploziji automobila-bombe u istočnom delu Bejruta, javila je libanska agencija ANI...Agencija koja se poziva na podatke civilne odbrane, precizirala je da se eksplozija dogodila na 200 metara od kancelarije jedne opozicione hrišćanske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.