NEOČEKIVANI PREOKRET! AMERI HITNO NAPUŠTAJU SIRIJU Zvaničnik SAD: Od 1.000 vojnika ostaće samo 150 i to na jugu zemlje

Izvor: Kurir, 14.Okt.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVANI PREOKRET! AMERI HITNO NAPUŠTAJU SIRIJU Zvaničnik SAD: Od 1.000 vojnika ostaće samo 150 i to na jugu zemlje

Oko 1.000 američkih vojnika raspoređenih na severu Sirije dobili su naređenje da napuste zemlju, rekao je danas za Frans pres jedan američki zvaničnik koji nije želeo da mu se navede ime. "Mi sprovodimo to naređenje", rekao je on i naglasio da se povlačenje odnosi na sve vojnike raspoređene u Siriji sem onih u bazi Al Tanf, koju kontroliše oko 150 američkih vojnika na jugu zemlje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NEOČEKIVANI PREOKRET! AMERI HITNO NAPUŠTAJU SIRIJU Zvaničnik SAD: Od 1.000 vojnika ostaće samo 150 na jugu zemlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019

Oko 1.000 američkih vojnika raspoređenih na severu Sirije dobili su naređenje da napuste zemlju...- Mi sprovodimo to naređenje - rekao je jedan vojnik i naglasio da se povlačenje odnosi na sve vojnike raspoređene u Siriji sem onih u bazi Al Tanf, koju kontroliše oko 150 američkih vojnika na jugu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.