NAPADNUTA SIRIJSKA VOJSKA, TURCI UDARILI ŽESTOKO: Ima poginulih i ranjenih Asadovih vojnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 23:03

NAPADNUTA SIRIJSKA VOJSKA, TURCI UDARILI ŽESTOKO: Ima poginulih i ranjenih Asadovih vojnika

Neočekivani napad militanata

Jedan vojnik je danas ubijen, a još trojica su ranjena kada su milicije koje deluju u oblastima pod kontrolom Turske napale vozila sirijske vojske na severu provincije Alep.

- Na severu sirijske provincije Alep militanti ilegalnih oružanih grupa koje deluju na teritorijama pod kontrolom Turske ispalili su navođenu protivtenkovsku raketu iz okoline naselja Kasar na vozilo sirijske vojske koje se kretalo duž autoputa u blizini grada Tel >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rifat  - saopštio je zamenik šefa Ruskog centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji Vadim Kulit, prenosi TAS S.

Prema ruskom vojnom zvaničniku tom prilikom jedan sirijski vojnik je poginuo, a još trojica su ranjena.

Najmanje 11 civila povređeno je 20. jula u sirijskoj provinciji Hama u granatiranju koje su izveli militanti, a kako je tada saopštio Kulit oni su tom prilikom ispalili 24 projektila.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.