NAPADNUTA SIRIJA, IZRAEL UDARIO SABAJLE: Izvršeni udari na Damask, ŽESTOK šamar Iranu, OVO je bila META!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 11:02

NAPADNUTA SIRIJA, IZRAEL UDARIO SABAJLE: Izvršeni udari na Damask, ŽESTOK šamar Iranu, OVO je bila META!

Za pet meseci, čak 4.500 napada
Jedan ratni posmatrač je izjavio da su izraelski napadi na Siriju u nedelju rano ujutru bili usmereni na najmanje dve lokacije u provinciji Damask, uključujući skladište oružja, dok državni mediji navode da je jedan vojnik ranjen u napadu.
Izrael je pokrenuo stotine vazdušnih napada na ciljeve u Siriji od izbijanja građanskog rata 2011. godine, uglavnom ciljajući snage koje podržava Iran, uključujući militante iz libanskog pokreta Hezbolah, kao i položaje sirijske vojske.
Udari su se pojačali otkako je 7. oktobra počeo izraelski rat sa palestinskom militantnom grupom Hamas, saveznikom Hezbolaha.
Sirijska...
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.